Nejnovější recenze ze sekce Akvarijní odkalovače
málo odsává nečistoty
- dobře saje
- konec odkalovačky zbytečný, saje kameny a ucpává se-sundávám
S odděláním konce, jsem spokojená.
- snadná manipulace, dostatečný proud pro odkalení
- stop ventil neuzavře průtok vody úplně, voda stále trošku protíká.
Tento odkalovač bohatě postačuje pro akvárium. Jednoduchá manipulace, snadné ovládání.
- Kvalita
Dobrý výrobek
- snadná manipulace jak při čištění akvária, tak i následném vymývání odkalovače
již jsme jeden stejný 10 let měli a byl bezvadný a kdyby nám neupadl při čištění na dlažbu tak fungoval dále. Proto stejná značka stejný typ. Doporučuji
- -jednoduché ovládání
- - některé části odkalovače působí lehce "fórově"
- - chybí návod na používání
- - nedostatek informací o výrobku na stránkách e-shopu
S odkalovačem jsem relativně spokojená. Nejvíce mě zarazilo, že nikde není napsáno, zda ho lze připojit na všechny typy vzduchovacích motůrků, nebo jen na některé. Dále některé jeho části na sebe těsně nedoléhají, čož lehce stěžuje práci. Jinak jsem spokojená, práce s ním je jednoduché a rychlá. Vzhledem k tomu, že se jedná v podstatě "o pár" kousků umělé hmoty, které jak jsem již psala navíc nedoléhají, myslím, že cena je lehce přemrštěná.
- odkaluje perfektně,dá se nastavit pro různě velká akvária
- je dost křehký,snadno se zanáší většími nečistotami kvůli mřížce
jsem s produktem spokojen
Solidní, trochu slabší výkon, ale to jsem čekal :-)
- levná a funkční
- nemožnost odendání sítka
lehká manipulace s plastovým zvonem a vychytávka s pumpičkou za dobrou cenu
- Jednoduchost, Moznost nastavení škrtícího ventilu
- Zatím nic
Maximalní spokojenost
vyzkoušela jsem a funguje,tak jak má oproti jiným odkalovačům,které jsem měla
- Vzhled
- Netěsní ventil, konstrukce je taková, že ani 100% těsnit nemůže, protože je to jen obyčejný výlisek, ale bohužel jsem na to přišel až při odkakování. U při úplném zavření protéká - za 1 min cca litr vody.
Už bych si jej nekoupil, hledal bych nějaký, kde je lépe vyřešen ventil, aby těsnil a neprotékal.
- velikost nádoby
- délka hadičky
- mřížka na zachycení větších "předmětů"
- občas nasaje drobný písek
- nemá regulátor průtoku vody
V podstatě bych souhlasila z předchozí recenzí. Easy Clean mini je kvalitní odkalovač za dobrou cenu, vhodný i pro malá akvária. Perfektně vysává nečistoty, štěrk o hrubosti 2-4 mm nechá dole, štěrk 0,6-2 mm už občas vytáhne trochu výš, někdy i trochu vysaje, ale je to minimální množství. Je to celkem i o obratnosti rukou, prostě nenechat ten písek nasát moc vysoko..
Používám ho v akváriu s cca 20 litry vody, ze začátku mi přišlo, že vysává celkem rychle, ale když se s tím člověk naučí, tak je to v pohodě. Stejně by ale mohl mít regulátor průtoku vody.
Celkově tento odkalovač doporučuji i do malých akvárií s jemným pískem.
Splnil očekávání
- Perfektní odkalovač. Je s ním radost pracovat
Výborný.
- Jednoduchá obsluha.
Na doporučení kolegy.
Věcička, která by neměla chybět žádnému akvaristovi. Krásně pročistí dno a odsaje humusy. Výborný, ale jen pro menší akvárií (my máme 54l), do větších určitě zvolit větší průměr i délku.
- velmi rychlé odkalení nádrže bez strachu z přetečení kbelíku a současně i rychlé napuštění jednou hadicí
- nemám žádné proti
- Vyšší level pro odkalování : )
Super pomocník při pravidelné údržbě, nikdy jsem neměla akvárium tak čisté. Jen doporučuji mít nad akváiem dost místa, Zvon je docela veliký a manipulace je trošku složitější, alespoň ze začátku.
Jinak určitě spokojenost a doporučji.
- použito 2x a zatím maximální spokojenost, výrobek doporučuji